ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γάμος

Αν ενδιαφέρεστε για μια μικρή τελετή σύμφωνου συμβίωσης ή μια ουμανιστική τελετή, αυτές μπορούν να γίνουν ολοκληρωτικά στο χώρο της Αγροικέας δίπλα στην πισίνα με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Θρησκευτικοί γάμοι μπορούν να γίνουν σε ένα από τα πολλά παραθαλάσσια εξωκλήσια και να ακολουθήσει δεξίωση και πάρτι στην Αγροικέα.

Μπορείτε να έχετε πάρτι για μέχρι 150 άτομα και καθιστό δείπνο για μέχρι 70 άτομα. Οι ποιο εκλεκτοί καλεσμένοι σας μπορούν να διαμείνουν στην Αγροικέα και να κανονίσουμε διαμονή για τους υπόλοιπους σε κοντινά καταλύματα.

Αφήστε μας να οργανώσουμε τις λεπτομέρειες όπως χτένισμα και μακιγιάζ νύφης, DJ, catering, εκκλησία, στολισμός και φωτογράφους ώστε να έχετε ένα μαγικό γάμο σε νησί.

Party

Θέλετε να γιορτάσετε μια σημαντική στιγμή με ένα πάρτι μέχρι 150 ατόμων που θα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μερικές μέρες; Είτε αυτό είναι βάφτιση, bachelor, πάρτι γενεθλίων ή όποια άλλη γιορτή, μπορούμε να το οργανώσουμε για εσάς στην Αγροικέα.

Retreats

Οργανώστε το retreat σας στην Αγροικέα. Εσείς φέρτε τους πελάτες σας και τους εκπαιδευτές και αφήστε σε εμάς να οργανώσουμε όλες τις άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανόμενων τα γεύματα και δραστηριότητες κατά τον ελεύθερο χρόνο.

Γραφτείτε στο newsletter μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα retreats που οργανώνουμε.

Όλη η Αγροικέα για την παρέα σας

Μπορείτε αν επιθυμείτε να κλείσετε όλη την Αγροικέα για την παρέα σας και να την απολαύσετε εντελώς ιδιωτικά ακόμα και με μικρά παιδιά αν είναι στην παρέα σας. Διαλέξτε αυτή την επιλογή στις κρατήσεις μας.

Ψηφιακοί Νομάδες

Κατά τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να δουλέψετε απομακρυσμένα ζώντας σε ένα ήρεμο νησί κοντά στην Αθήνα. Προσφέρουμε wifi υψηλής ταχύτητας, κοινόχρηστο χώρο που μπορείτε να το κάνετε γραφείο (αν δεν θέλετε στο δωμάτιο σας) και self catering που είναι ιδανικά για μια παρέα συναδέλφων ή φίλων. Θα μπορείτε να κάνετε εξορμήσεις στο νησί και να απολαύσετε τη φύση κάθε μέρα μετά τη δουλειά και να χαλαρώσετε δίπλα στην ξυλόσομπα τα βράδια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις Digital Nomads προσφορές μας.