ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Γνωρίζοντας τη χλωρίδα του νησιού
Ιδιαίτερα τους χειμερινούς και ανοιξιάτικους μήνες έχουμε προγράμματα πεζοπορίας -κατόπιν συνεννόησης- στα μοναδικά αρχαία μονοπάτια του νησιού. Η συνοδεία εξειδικευμένου γεωπόνου (στην αγγλική) κάνει την εξερεύνηση της ιδιαίτερα πλούσιας χλωρίδας του νησιού πραγματική εμπειρία. Στην Κέα υπάρχουν πάνω από 3.000 είδη φυτών, συμπεριλαμβανομένης και της σπάνιας ορχιδέας.

Γάμος
Αν ενδιαφέρεστε για κλειστό γάμο σύμφωνο συμβίωσης ή ανθρωπιστική τελετή με μέχρι 15 καλεσμένους μπορούμε να τον οργανώσουμε να λάβει μέρος εξ'ολοκλήρου στην Αγροικέα. Με καλεσμένους μέχρι 60 άτομα θα συμπεριλάβουμε για τη διαμονή και ένα κατάλυμα στο λιμάνι.
Δεξίωση παραδoσιακού γάμου στην Αγροικέα μπορεί να γίνει για μέχρι 70 άτομα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Πάρτυ
Θέλετε να γιωράσετε κάτι μοναδικό με ένα μέχρι και πολυήμερο πάρτυ; γεννέθλια; bachelor; hen party; ότι είναι αυτό, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και επικοινωνήστε μαζί μας να οργανώσουμε ένα θεματικό πάρτυ στην Αγροικέα.

Retreats
Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Αγροικέα διοργανώνει ολιγοήμερα θεματικά retreats. Για να λαμβάνεται έγκαιρη ενημέρωση εγγραφείτε στο newsletter μας ή γίνεται φίλοι στη σελίδα μας στο facebook.
Αν σας ενδιαφέρει να οργανώσετε το δικό σας retreat στην Αγροικέα, επικοινωνήστε μαζί μας.