ΞΕΝΩΝΑΣ

Η Αγροικέα απευθύνεται σε πραγματικούς φυσιολάτρες, που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία διακοπών. Η φιλοσοφία της ξεπερνά τα στενά όρια του κλασικού «τουρισμού παραλίας», χωρίς ωστόσο να την αποκλείει.

Ο ξενώνας βασίζεται στην εξελιγμένη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, χρησιμοποιώντας πλούσια τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, προκειμένου να είναι εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια έγκειται στην απλότητα, αγνότητα και στην απόλαυση της ιδιωτικότητας.

Ιδιωτικοί εξωτερικοί χώροι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο – στούντιο - σουίτα, καθώς και κοινόχρηστοι υπαίθριοι χώροι, για δραστηριότητες και χαλάρωση σε όλη την έκταση των 9 στρεμμάτων.

Με μόνο μερικούς επισκέπτες και έμφαση στην γαλήνη, στόχος είναι η χαλάρωση σε ένα περιβάλλον χωρίς παιδιά και φιλικό προς τα κατοικίδια με απεριόριστη θέα στην θάλασσα και μαγικά ηλιοβασιλέματα.

Στην Αγροικέα μεριμνούμε ειδικά για την προστασία του περιβάλλοντος. Το οίκημα είναι βιοκλιματικό χωρίς aircon αλλά με ανεμιστήρες οροφής, τα προϊόντα καθαρισμού είναι οικολογικά, έχουμε βιολογικό λαχανόκηπο και κότες ελευθέρας βοσκής. Το νερό είναι κυρίως βρόχινο με ειδική βιολογική μέριμνα και ανακύκλωση για τις ανάγκες ποτίσματος του αγροκτήματος (δείτε "Προστασία Περιβάλλοντος")

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε διακριτική άνεση στους επισκέπτες μας ώστε να απολαύσουν τη φύση, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από την Αγροικέα και να χαλαρώσουν, όντας συγχρόνως μόνο 4χμ μακριά από τα κεντρικά σημεία διασκέδασης του νησιού και παραλίες.

Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό με το δικό του ύφος. Επιλέξτε σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ το δωμάτιο διαμονής σας.